Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn het team achter Gobbo! Als je iets op onze website bestelt, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling netjes wordt ingepakt en snel wordt verzonden. En heb je vragen over een product of je bestelling? Dan zitten wij klaar om al je vragen te beantwoorden. Samen zorgen we ervoor dat alles hier op rolletjes loopt.

Zwembaden, outdoor en recreatie!
Zoek je een zwembad voor in de tuin? Wil je lekker bubbelen in een opblaasbare jacuzzi? Wordt het mooi weer en wil je met een opblaasboot het water op? Ga je kamperen en zoek je een luchtbed of slaapzak? Bij Gobbo vind je alles voor de leukste activiteiten buiten!

Advies van experts
Wat is het perfecte product voor jou? Om je te helpen met het maken van de juiste keuze zetten we zoveel mogelijk productinformatie, tips en adviezen op onze website. Zo kun je eenvoudig én goed geïnformeerd het juiste product uitkiezen!

Inpakken en opsturen maar!
Een keuze gemaakt en een bestelling gedaan? Dan wil je dit natuurlijk ook het liefst gelijk in huis hebben! Onze toppers in het magazijn zorgen daarvoor. Ze pakken je bestelling gelijk in en versturen het nog dezelfde dag. Zo wordt je pakket zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd!

Uitstekende klantenservice
Kies je voor Gobbo, dan kies je voor service! Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een product? Vragen over je bestelling? Of is er iets mis met je ontvangen pakket? De klantenservice zit klaar om je deskundig en eerlijk advies te geven, en al je vragen te beantwoorden.

Bedrijfs- en contactgegevens

Bedrijfsnaam Gobbo    
Adres Oostpolderweg 15   4413 NN Krabbendijke
E-mail klantenservice@gobbo.nl Telefoon 085-1044334
Rekeninghouder Gobbo Bank ING bank
IBAN NL48 INGB 0007 4637 91 BIC INGBNL2A
KVK nummer 62140868 BTW nummer NL854677951B01

We zien je heel graag terug in onze webshop!