retourneren

Bezig met laden...

Retourneren

Is je product niet naar wens? Dat is jammer. Binnen 14 dagen na ontvangst kun je het product terugsturen. Je hoeft daarvoor geen reden op te geven. Het product moet dan wel compleet en in de originele staat (zonder gebruikssporen) en in de verpakking retour worden gestuurd.

Je betaalt zelf de retourkosten voor het retourneren van je product(en). Je kunt je pakket afgeven bij een pakketpunt in jouw buurt. Het terugsturen van een pallet kost € 45 in Nederland en € 50 in België. Dit bedrag houden we in op het aankoopbedrag bij de terugbetaling.

Zodra we je pakket of pallet hebben ontvangen, sturen we een bevestiging per mail (het kan voorkomen dat je retourzending volgens de track en trace is afgeleverd en je nog geen bevestigingsmail hebt ontvangen. We verwerken de retouren namelijk 1 keer per dag). Tijdens het verwerkingsproces houden we je telkens per e-mail op de hoogte.

Het aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk na ontvangst teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt*. Dit gebeurt in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Zodra we het aankoopbedrag hebben teruggestort ontvang je een e-mail.

* Bij het ontbreken van de originele verpakking, accessoires of het constateren van gebruikerssporen of schade wordt 15% van het aankoopbedrag van het betreffende product ingehouden. Wanneer blijkt dat de schade niet gecompenseerd kan worden door het inhouden van 15% staan we vrij om een groter percentage in te houden op het aankoopbedrag of in uiterste gevallen de retourzending niet te accepteren.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Mundo Recreatie niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je je bestelling ontvangen hebt. Via een ondubbelzinnige verklaring kun je ons schriftelijk, per post of e-mail op de hoogte stellen om de overeenkomst te herroepen. Hiervoor kun je gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.


Je ontvangt alle betalingen terug die je op dat moment hebt gedaan tenzij je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de leveringskosten niet terug gestort. Je betaalt zelf enkel de kosten voor het terugsturen van je product(en). De terugbetaling ontvang je via de betaalmethode die je gebruikt hebt tijdens het plaatsen van je bestelling.
Wij mogen wachten met de terugbetaling totdat wij de goederen hebben ontvangen in ons magazijn en je retour op onze retourafdeling in behandeling is genomen, dit gebeurt doorgaans dezelfde werkdag nog zodra je retourpakket bij ons is aangekomen. Als je besluit om de overeenkomst te herroepen dien je de producten binnen 14 dagen na het aanmelden van je herroeping aan ons terug te sturen.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product(en)? Onze klantenservice helpt je graag verder. Ze zijn telefonisch te bereiken via 085-1044344 (maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00) of mail naar info@mundo-recreatie.nl