Verzending en bezorging

> Verzendkosten en levertijd
> Rembours
> Bestelling traceren

Wij streven ernaar onze producten zo snel en efficiënt mogelijk bij u af te leveren. Al onze pakketten verzenden wij veilig met GLS. Uw bestelling is standaard verzekerd tot een bedrag van 500 euro. Alle kleine bestellingen die door de brievenbus passen worden bezorgd door PostNL. Bestellingen geplaatst voor 17:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden (indien het product op voorraad is).

Levertijden

Besteld Bezorging in Nederland Bezorging in België
Maandag voor 17:00 uur Dinsdag Woensdag
Dinsdag voor 17:00 uur Woensdag Donderdag
Woensdag voor 17:00 uur Donderdag Vrijdag
Donderdag voor 17:00 uur Vrijdag Maandag
Vrijdag voor 17:00 uur Maandag Dinsdag
Zaterdag Dinsdag Woensdag
Zondag Dinsdag Woensdag

 

Rembours
Wilt u pas betalen bij het ontvangen van uw bestelling? Dat kunt u ervoor kiezen om uw product onder rembours te laten verzenden. Bij deze methode betaalt u bij de postbode, gewoon aan de deur. Deze verzend- en betaalmethode in één kost € 14,90 en is enkel mogelijk voor zendingen binnen Nederland. Wanneer u onder rembours koopt dient u de producten plus de rembourskosten contant aan de postbode af te rekenen. Rembours zendingen worden geleverd door GLS.

Let op: De koeriers hebben geen pin terminal op zak en rembourszendingen worden niet op zaterdag aangeboden.

Bestelling traceren
Met een track & trace nummer kunt u uw bestelling volgen op de website van de betreffende vervoerder. U vindt het track & trace nummer van de bestelling in de verzendbevestiging die wij u per e-mail toesturen zodra uw bestelling is verzonden.

Heeft u verder nog vragen? Bel dan 085-1044334 of stuur ons een email.