Puddle Jumpers

Sevylor Puddle Jumper Puddle Jumpers zijn zwemvestjes voor de kleinste zwemmers. Een zwemhulpmiddel dat veilig, praktisch en comfortabel is, en ook nog eens met een vrolijk design! Deze handige Puddle Jumper zwemvestjes bestaan uit een borststuk en armbandjes, en zijn gevuld met zacht schuimmateriaal. Dit ontwerp en materiaal van dit zwemvestje zorgt voor optimale bewegingsvrijheid en extra veiligheid. Even aantrekken, vastklikken en zwemmen maar!

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Toon 14
Veelgestelde vragen
  • Puddle jumpers zijn verstelbare zwemvestjes voor kinderen vanaf 2 jaar oud. De Puddle Jumper is een geschikt zwemvest voor kinderen die tussen de 15 en 30 kg wegen. De Puddle jumpers kunnen gedragen worden tot een leeftijd van 6 jaar, omdat je ze makkelijk kunt verstellen voor de juiste pasmaat.
  • Een Puddle Jumper is een veilig, praktisch en comfortabel zwemhulpmiddel, voorzien van een verstelbare gesp met kliksluiting aan de achterkant. Zo kan jouw kindje niet zelf het zwemvestje losmaken en uittrekken. Doordat de bandjes om de armen zitten en vastzitten aan een borststuk, blijft het hoofd van jouw kindje altijd boven water.
  • Nee, je hoeft een Puddle Jumper niet op te blazen. Het zwemvestje is gemaakt van zacht schuimmateriaal, hierdoor heeft het zwemvest geen scherpe randjes zoals je weleens bij opblaasbare zwembandjes voelt. Omdat je het zwemvestje niet hoeft op te blazen, hoef je ook niet bang te zijn dat er een armbandje lek gaat. Een ander bijkomend voordeel van het zwemvest is dat het materiaal licht van gewicht is.
  • Nee, een Puddle Jumper is geen reddingsvest en je kunt hem ook niet op die manier gebruiken. Een Puddle Jumper is enkel een drijfhulpmiddel om te (leren) zwemmen en drijven in het water. Je kindje kan met het vestje dus wel in het water zwemmen en spelen, maar alsnog is gebruik alleen mogelijk onder constant toezicht van een volwassene.
Gobbo FAQ

Puddle Jumper zwemvest

De Sevylor Puddle Jumper is een handig zwemhulpmiddel voor kinderen: comfortabel, praktisch en veilig. Het materiaal en ontwerp zorgen voor optimaal comfort, veel bewegingsvrijheid en extra veiligheid tijdens het spelen en zwemmen in het water. Je hebt geen gedoe meer met opblazen, geen scherpe randjes of lek gaan… en het vrolijke design maakt het ook nog leuk om aan te trekken. De Puddle Jumper is een ideaal zwemvest kinderen die tussen de 15 en 30 kg wegen.


Sevylor Puddle Jumper

Extra veilig kinderzwemvest

Een Sevylor Puddle Jumper zwemvestje bestaat uit een borststuk dat met een riempje om de middel wordt vastgemaakt, met daaraan vast twee zwembandjes voor de armen. Dit unieke ontwerp maakt dit deluxe zwemvest extra veilig: niet alleen de armen maar ook de borst wordt ondersteund in het water. Zo blijft het hoofd van je kindje altijd boven water. Bovendien is het voorzien van een verstelbare klikband aan de rugkant zodat je kind het zwemvest niet zelfstandig uit kan trekken.


De Puddle Jumper voor comfort, bewegingsvrijheid en zwemplezier!

Een Puddle Jumper zwemvestje is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal, en dus zeer prettig om te dragen. De binnenkant van de Puddle Jumper is gemaakt van zacht schuimmateriaal. In tegenstelling tot opblaasbare zwembandjes of zwemvesten heeft de Puddle Jumper hierdoor geen scherpe randjes, en hij kan ook niet lek gaan! Door de vorm rondom de armen en borst heeft je kindje optimale bewegingsvrijheid, zowel in als uit het water. Dit maak de het Puddle Jumper zwemvest ook de ideale zwemaccessoire om te leren zwemmen. Door de nodige ondersteuning en goede bewegingsvrijheid kan je kindje op een veilige manier zelf leren balanceren in het water, en leren zwemmen.

Sevylor Puddle Jumper zwemvest

Puddle Jumper kinderzwemvest

Duurzaam en bestendig zwemvestje voor kinderen

Sevylor Puddle Jumper zwemvesten zijn stevig in elkaar gezet en zijn gemaakt van zacht maar zeer bestendig materiaal. Met een Puddle Jumper kan jouw kindje genieten van een hele zomer lang waterpret, elke keer weer. Het zwemvestje is licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. En je hoeft het niet op te blazen voor gebruik. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is het zwemvest gemakkelijk en stressvrij aan en uit te trekken. Het is een kwestie van even snel vastklikken en spelen maar! Bovendien is de band rondom de middel verstelbaar in grootte, waardoor je hem altijd passend kunt maken voor kinderen die tussen de 15 en 30 kg wegen.


Let op: De Sevylor Puddle Jumper is een zwemvest, dit is een zwemhulpmiddel en géén reddingsvest. Gebruik alleen onder constant toezicht van een volwassene.