Sevylor Ottawa kayak

Niet op voorraad, levertijd onbekend
SKU
2000036841
Aanbiedingsprijs € 560,00 Normale prijs € 639,95

Op ontdekkingstocht per kajak? Een ware trektocht per boot maken? Een hele dag op het water bivakkeren? De Sevylor Ottawa, die zeer hoog scoort op het gebied van comfort, is uw perfecte reisgenoot! Geschikt voor bijna elk type water, in een handige rugzak te verpakken en snel en eenvoudig op te blazen. Vaarplezier gegarandeerd!

Productinformatie

Met zijn gestroomlijnde vorm en extra brede bodem is de Sevylor Ottawa zowel stabiel als makkelijk te manoeuvreren. Dit maakt de kajak geschikt voor varen op rustige meertjes tot aan het echte wildwatervaren. De Ottawa is gemaakt van robuust, lichtgewicht en waterafstotend materiaal. Dit duurzame materiaal beschermt de kayak tegen schuren en schade door rotsen of laaghangende takken.

Qua comfort is de Sevylor Ottawa een echte topper, uitermate geschikt voor lange vaartochten. De gestoffeerde stoeltjes met zitkussen hebben een hoge, verstelbare rugleuning voor extra steun aan uw onderrug. Het zitkussen van het middelste stoeltje is minder hoog, zodat een meevarend kind dieper, en dus veiliger, in de kajak zit. De stoeltjes zijn allemaal uitneembaar waardoor de kajak is in te delen als 2 of 3 persoonsboot. In de boot zelf staat aangegeven waar de stoeltjes geplaatst moeten worden, afhankelijk van het aantal mensen waarmee u gaat varen. De stoeltjes zitten niet vast maar hangen als het ware in de boot. Dit om vervorming van de kiel tegen te gaan. Zo blijft deze gestroomlijnd en kunt u efficiënt blijven peddelen. Bijkomend voordeel is dat u niet in het spatwater onderin de boot hoeft te zitten en dus lekker droog blijft.

In opgevouwen staat kan de boot worden ingepakt in de meegeleverde rugtas. Ideaal om de boot van de auto naar de oever of de steiger te dragen. Dankzij grote ventielen is de boot snel opgeblazen. Plaats de meegeleverde vin eronder en u bent klaar om te gaan. Na het varen kan de boot weer makkelijk in de rugtas. De tas is waterdicht zodat u auto dus schoon en droog houdt tijdens het vervoeren. De tas heeft tevens een handig afvoerventiel om overtollig water uit de tas te laten lopen. De waterdichte tas is tegelijkertijd zeer handig om spullen droog te houden tijdens het varen. Sowieso heeft u in de kayak veel mogelijkheden om spullen op te bergen, inclusief een bungeekoord voorop de boot en opbergvakjes achterop de stoeltjes.


Praktische features

Sevylor - afwateringsplugAfwateringsventiel
Water dat tijdens het varen in de kayak is gelopen kan dankzij dit ventiel gemakkelijk weglopen, zonder dat de boot helemaal opgetild en omgedraaid hoeft te worden.


Sevylor - boston ventielBoston ventiel

Met de grote Boston ventielen is de boot eenvoudig en vooral snel op te blazen en leeg te laten lopen. Dankzij het schroefmechanisme is de lucht die in of uit de boot gaat goed te controleren en is de boot vaarklaar een fluitje van een cent.


Sevylor - flexirest stoeltjesFlexiRest stoeltjes

Comfortable, gestoffeerde stoeltjes met verstelbare rugleuning en ondersteuning van de onderrug voor optimaal comfort.


Sevylor - uitneembare luchtkamersUitneembare luchtkamers

De luchtkamers van de kayak zijn uitneembaar. Mocht een luchtkamer onherstelbaar beschadigd zijn dan is het niet nodig om de complete kayak te vervangen. Bij Opblaasbootshop kunt u altijd een losse luchtkamer bestellen zodat uw kayak weer als nieuw vaart.


Sevylor - handvaten peddelhoudersHandvaten / peddelhouders

De twee handvaten aan de zijkant van de boot zijn tevens twee peddelhouders. Ideaal om uw peddels in te klikken wanneer u de boot naar het water draagt of wanneer u eenmaal op het water lekker wilt ronddobberen.


Kenmerken

Sevylor - capaciteitCapaciteit: 2 volwassenen, 1 kind
De boot is in te delen als 1, 2 of 3 persoons en is geschikt voor maximaal twee volwassenen en een kind.


Sevylor - draagvermogenMaximaal draagvermogen

De boot kan maximaal geladen worden tot 225 kilogram aan inzittenden en eventuele bagage.


Sevylor - luchtkamersAantal uitneembare luchtkamers

De boot is opgebouwd uit 3 aparte luchtkamers. Mocht er onverhoopt een luchtkamer lek gaan, dan kunt u op de andere luchtkamers veilig en droog de kant bereiken.


Sevylor - gewichtGewicht

De boot weegt 21,8 kilo. Dit maakt het mogelijk de boot in de meegeleverde rugtas mee te nemen of, eenmaal op te blazen, gemakkelijk met 2 personen naar het water te dragen.


Sevylor - inclusief

Inclusief

- Dry-N-Store waterdichte rugtas
- Manometer
- Uitneembare vin
- Reparatiesetje

Let op: bij de Sevylor Ottawa worden geen peddels en pomp meegeleverd. Uiteraard zijn deze bij Opblaasbootshop los verkrijgbaar.


Over Sevylor®

Sevylor logo

Sevylor wil mensen de ultieme waterbeleving bezorgen. Sevylor is al sinds1949 een belangrijke speler met wereldwijde reputatie op het gebied van watersport. Met een originele visie probeert Sevylor haar klanten telkens te verrassen met betere en nieuwe producten. Kwaliteit staat voorop. Materiaal waar u op kunt vertrouwen. Eenvoudig in gebruik, zodat u optimaal kunt genieten op en rond het water. Bij de designs wordt rekening gehouden met vervoer, gebruik en opslag. Alles bij elkaar biedt Sevylor een doordacht product dat u vele jaren waterplezier zal bezorgen!


Specificaties
Meer informatie
SKU2000036841
Materiaal productPVC
MerkSevylor
ModelOttawa
Afmetingen (LxBxH)383 x 92 cm
Capaciteit (personen)2 volwassenen, 1 kind
Gewicht20,1 kg
Maximale belasting225 kg
Verpakkingsmaat73,5 x 32,5 x 52 cm
Garantie2 jaar
Reviews