Mijn account

• Is een account verplicht?

Niets moet en alles mag. Het is dan ook geheel aan jou om een Mundo Recreatie account aan te maken. Dit kost niets en levert je alleen maar voordelen op.

Heeft dit antwoord je geholpen?
  • Wat zijn de voordelen van een Mundo Recreatie account?

✓ Je hoeft niet langer bij elke bestelling je gegevens in te vullen waardoor je het bestel- en betaalproces sneller kunt doorlopen
    ✓ Altijd een overzicht van al je bestellingen en facturen
    ✓ Je kunt altijd de huidige status van je bestelling bekijken
    ✓ Zelf je persoonlijke gegevens beheren
    ✓ Je kunt een standaard factuuradres en afleveradres instellen
    ✓ Verschillende verzendadressen opslaan om een bestelling naar verschillende adressen te versturen. Handig voor familie en vrienden!
    ✓ Overzicht van geretourneerde producten of garantie
    ✓ Je kunt je geschreven productreviews inzien
    ✓ Werkt op alle Mundo Recreatie websites

Heeft dit antwoord je geholpen?
  • Handig zo'n account! Hoe maak ik een account aan?

Een account aanmaken is heel simpel. Je bent slechts drie muisklikken verwijderd van je persoonlijke Mundo Recreatie account:
    1) Klik op de button “Mijn account” rechts bovenaan de pagina
    2) Klik nu op de button “Mijn account aanmaken”
    3) Vul je persoonlijke gegevens in (naam en e-mailadres)
    4) Vul bij login-gegevens je (zelf te verzinnen) wachtwoord in
    5) Klik op de button “Verstuur”

Gefeliciteerd! Je hebt nu een Mundo Recreatie account.

Heeft dit antwoord je geholpen?
  • Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Je kunt zelf je persoonlijke gegevens en het bezorg- en factuuradres wijzigen in je account:
    1) Je klikt op de button “Inloggen” of “Mijn account” rechtsbovenaan de website
    2) Log in met je e-mailadres en wachtwoord
    3) Hier kun je je contactgegevens en adressen wijzigen. Klik op wijzigen of bewerken. Je kunt nu je gegevens aanpassen.